31. heinäkuuta 2012

Keho on edelleen täynnä mustelmia, kiitos brasilialaisen jujutsun, mutta it's a part of the business. Ulkopuolisen silmin kehoni näyttää varmasti hurjalta, mutta näillä helteillä (+31,5) en edes yritä peittää mustelmia pitkälahkeisilla housuilla tai pitkähihaisilla paidoilla - tänäänkin ylläni nähtiin lyhyet farkkushortsit kera korallin värisen topin.

Ensi keväänä järjestetään brasilialaisen jujutsun Finnish Open -kilpailut, mihin myös minä aion osallistua. Finnish Openit ovat suomenmestaruuskilpailuiden ohella yhdet suurimmat kilpailut, mitä Suomessa järjestetään. Nämä kilpailut tulevat myös olemaan minun ensimmäiseni, mikä lisää jännitystä ja parantaa treenimotivaatiota.


Tällä hetkellä minulla on viikottain 3-4 lajiharjoitukset, minkä lisäksi teen kaksi kuntosaliharjoitusta sekä yhden kahvakuulatreenin. Joka toinen päivä teen erittäin kevyen vaunulenkin tyttäreni kanssa ylläpitääkseni yleiskuntoa sekä antaakseni keholleni kevyempääkin rasitusta. Kerran-kaksi viikossa pidän lepopäivän. Tarvittavien lepopäivien määrä riippuu yleisestä vireystasosta, mihin vaikuttaa mm. unen määrä, mikä on valitettavasti välillä liian vähäistä, kun taloudessa on pian kolme kuukautta vanha termiitti.

Kilpailuihin valmistautumiseen on aikaa noin kahdeksan kuukautta - stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti